Yeni doğan bebeklere televizyon hediye   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (19:58)   Son Mesaj: 01-14-2011 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    01-14-2011

    Yeni doğan bebeklere televizyon hediye

    Yeni doğan bebeklere televizyon hediye


    Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Vestel markasının üretim yaptığı Manisa'da doğumevinde bugün dünyaya gelen 8 bebeğin ailesine birer televizyon hediye etti.

    Zorlu, Vestel'in 27. yılında ürettiği 100 milyonuncu televizyonun banttan indirilmesi nedeniyle Manisa'daki Vestel City'de düzenlenen basın toplantısının ardından Vestel İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül, diğer üst düzey yöneticilerle Manisa Doğumevi'ni ziyaret etti.
    Manisa Doğumevi Hastanesi'nde bugün doğum yapan 8 anneyi tebrik eden Zorlu, bebekleri için ailelere bir televizyon hediye etti.

    Zorlu, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Zorlu Grubu olarak bugün 100 milyonuncu televizyon üretimini gerçekleştirdikleri mutlu bir günü yaşadıklarını ifade ederek, ''Arkadaşlarımız düşündüler, benim her zaman dediğim gibi, 'Vestel demek Manisa demek, Manisa demek Vestel demek'. Bugün doğan çocuklarımıza birer televizyon hediye etmek istedik ve onları da 'televizyon çocuğu' olarak Türkiye'ye kazandıracağız inşallah. Onlar da üretim yaparlar'' dedi.

    Bu arada Manisa Doğumevi'nde bu gece 24.00'e kadar doğacak tüm bebekler için ailelerine birer televizyon hediye edileceği bildirildi.

    AA




    Yeni doğan bebeklere televizyon hediye Yorumları