Otomobil, kalabalığın arasına daldı / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (17:07)   Son Mesaj: 01-14-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    01-14-2011

    Otomobil, kalabalığın arasına daldı / VİDEO

    Otomobil, kalabalığın arasına daldı / VİDEO


    Bursa'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, camiden çıkan ve kahvede oturan vatandaşların arasına daldı. Kazada 6 kişi feci şekilde yaralandı.



    Can pazarı yaşayanların imdadına, 112 sağlık ekiplieri, itfaiye ve sivil savunma yetişti.

    Edinilen bilgiye göre, kaza Yavuzselim Mahallesi Samanlı Caddesi Erenler Camii önünde meydana geldi. 41 AH 272 plakalı otomobili ile çevre yolu istikametine giden Yüksel Cengiz Yıldız, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan otomobil önce camiden çıkan vatandaşların arasına daldı.

    Daha sonra kahvehane önünde oturan ve PTT şubesi önünde bekleyen yaşlılara çarpan otomobil güçlükle durabildi. Kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına döndü. Caminin güvenlik kamerası ise saniye saniye yaşananları
    kaydetti.
    Olay yerine çok sayıda 112 ambulansı ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza mahaline gelen 112 ambulansı ağır yaralı olan vatandaşları ilk müdahalesinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada Abdurrahman Bingöl, Haydar Çözüm, Yavuz Selim Özel, İbrahim Fatih Özel ve ismi öğrenilemeyen yaşlı bir kadın yaralandı. Sürücü Yüksel Cengiz Yıldız ise sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çabasıyla kurtarıldı.

    KAZADAN BİR SANİYE İLE KURTULDU

    Hızla gelen otomobilin kahvehane önünde oturanların arasına girmesi ve sonrasında yaşanan panik güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

    Caminin tuvalet görevlisi Cemil Akar'ın ise kazadan kahveye girerek bir saniye ile kurtulması dikkat çekti. Verilmiş sadakası olduğunu belirten Akar, "Ben kahveye girdim arkamdan bir gürültü geldi ve camlar fırladı. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

    VATANDAŞ KAVŞAKTAN ŞİKAYET ETTİ

    Kavşak sebebiyle her gün kaza yaşadıklarını belirten mahalle muhtarı Aslan Ali Yıldız, "Burada tabii ki sürücününde hatası var. Fakat bu kavşak sebebiyle sık sık kazalar yaşanıyor. Buraya kesinlikle bir çözül bulunması lazım" diye konuştu. Yaralı vatandaşların tedavisi sırasında serumunu ise hem polis hem vatandaş tuttu.

    Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.






    Otomobil, kalabalığın arasına daldı / VİDEO Yorumları