Erdoğan: Tıksırıncaya kadar içiyorlar!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (15:38)   Son Mesaj: 01-14-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 413  

    01-14-2011

    Erdoğan: Tıksırıncaya kadar içiyorlar!

    Erdoğan: Tıksırıncaya kadar içiyorlar!


    Alkol yasası yüzünden çıkan tartışmalara tepki gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 yıldır kimsenin ne içtiğine ne yaptığına takılmadıklarını anlattı. Erdoğan, Oktey Ekşi'nin CHP'ye katılmasını da eleştirdi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şunları kaydet:

    Seçimler yaklaştıkça bir kara propaganda tezgaha sürülüyor. Hükümet aleyhine dönüştürülen meselleri önceki seçim döneleriyle karşılaştırın tamamının aynı olduğunu göreceksiniz.

    Son zamanlarda, heykel, alkol yasası ve RTÜK'ün uygulamaları üzerinden bizi ağır bir dille eleştiriyorlar. Yönlendiren manşetler atıyorlar....

    Herkesin yaşam tarzına saygılıyız. Kimsenin giyim kuşamına, yeme-içmesine, inancına, ibadetine kısıtlama getirmeyen, tam tersine bu noktada en geniş özgürlükleri savunan ve bunun gereklerini yerine getiren bir partiyiz.

    Ak Parti muhafazakar ve demokrat partidir. Bizim için aile, tarih ve tarihi şahsiyetler son derece önemlidir. Köksüz bir devlet değiliz.

    Marjinal meseleler resim sorunu haline getiriliyor. 8 yıldır hangi özgürlüğü kısıtladık. Herkes istediği gibi eğleniyor. İçiyor. Kim ne kadar şarap içiyormuş, viski tüketiyor, bir içiyor kime ne? Afedersiniz aksırıncaya, tıksırıncaya kadar içiyorlar.

    Sen bu ülkenin başbakanına, bakanlarına köşesinden en ağır hakaretleri, küfürleri eden adama partinin rozetini takacaksın, sonra da özgürlüklerden bahsedeceksin.

    Yandaş medya diyeceksin, candaş medyanın tüm mensuplarını partine davet edeceksin. Sevsinler seni...

    Başbakanlara, bakanlara yayınları durdurma cezası 1994 yılında CHP'nin düzenlemesi ile getirildi. Sayın Genel Başkan kendi partisinin getirdiği yasadan habersiz.

    Yüzün kızarması edeptendir" Utanmak edeptendir. Edebin rafa kaldırıldığı bir muhalefetle karşı karşıyayız. Artık sivil muhalefetinde edebi kaybettiği bir dönemdeyiz. Birileri bu topluma yıllarca tepeden baktılar. Tarihi bunlar bilirler, bilim bunların tekelindedir. Birtek bunlar incelikten, müzikten, mimariden, heykel ve resimden birtek bunlar anlar.




    Erdoğan: Tıksırıncaya kadar içiyorlar! Yorumları