Yeni bir internet gücü doğuyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-14-2011 (14:23)   Son Mesaj: 01-14-2011 (14:23)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

    01-14-2011

    Yeni bir internet gücü doğuyor

    Yeni bir internet gücü doğuyor


    Geçtiğimiz yılın en hızlı yükselen internet şirketi, halka açılmaya mı hazırlanıyor? Hisselerini satışa sunacağı iddia edilen Groupon bu hareketle ne kadar gelir elde edecek?

    Tüketicilere lüks markaların ürünlerini ve ilginç fırsatları sınırlı sayıda sunarak bir anda internetin en çok kâr getiren sitelerinden biri olan Groupon hızlı yükselişine devam ediyor.

    Kısa sürede ülkemize de benzer sitelerin açılmasını sağlayan iş modeli yakında şirkleşme sürecini tamamlayacak. Amerikan borsasında kulaktan kulağa dolaşan bir bilgiye göre Groupon şirketi halka açılmak için çalışmalara başladı bile.


    Ülkemizde de bu satış yöntemi kısa sürede uygulanmaya başlandı. O siteleri görmek ister misiniz?

    20 Milyar Dolar Değer Biçildi

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, yatırım uzamanları Groupon'un bu hamleyle birlikte 15 ile 20 milyar dolar arasında ek gelir elde edeceğini belirtti. Geçtiğimiz aylarda Google 6 milyar dolara satın almak istemiş ancak Groupon yönetimi teklifi kabul etmemişti.

    Groupon CEO'su Andrew Mason iddiaları doğrulamasa da yaptığı açıklamalarla yeni yatırım yöntemleri üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

    Geçtiğimiz yıl, Facebook ve Twitter ile birlikte en çok kazanan internet şirketlerinden biri olan Groupon bu yatırımla birlikte rakiplerini zorlayacak bir güç kazanacak.

    Groupon sizce Google ve Facebook'un tahtını sallayabilecek mi?


    (ShiftDelete.Net )





    Yeni bir internet gücü doğuyor Yorumları