Yazıcı: Gülben beni işimden etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (13:16)   Son Mesaj: 01-14-2011 (13:16)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    01-14-2011

    Yazıcı: Gülben beni işimden etti

    Yazıcı: Gülben beni işimden etti


    Ayşenur Yazıcı'nın TRT'de yayınlanan "Süylü Kahve" isimli programı sona erdi. Yazıcı sebep olarak ünlü sanatçı Gülben Ergen'i adres gösterdi.

    Şarkıcı Gülben Ergen'in TRT'de yeni başlayacak programına isim bile bulan sunucu Ayşenur Yazıcı büyük bir şok yaşadı.
    TRT'den gelen bu açıklama ile sarsıldığını söyleyen Yazıcı, ünlü şarkıcı ile arasında geçenleri ve kendi programının bitiriliş hikayesini sacitaslan.com'a anlattı:

    "Gülben Ergen"le TRT"ye program yapması konusunda konuşuyorduk. Bulduğu program ismini benimle paylaştı. "Her Şey Kadınlar İçin" diye bir isim bulmuştu. Ben de bu ismin iyi olmadığını programın isminin "Gülben" olmasının daha iyi olacağını söyledim. Çok sevindi. Aman birde ne göreyim. Bana TRT"den bir açıklama "Ayşenur Hanım maalesef programınızı bitiriyoruz. Yerinize Gülben Ergen başlayacak" diye...

    Gülben Ergen TRT"ye program yapacaksa yapsın, gözü olanın gözü çıksın. Benim program saatime göz diktiyse, beni de başka bir saate kaydırsalardı. Ama göründüğü gibi bu cuma son ve ben işsiz kalacağım.

    "ERGEN'İ ARINÇ'A ŞİKAYET ETMİŞLER"

    Yaşadığım bu durum hiç etik değildi. Nasıl oldu, kim tarafından yazıldı bilmiyorum ama TRT"de bana yapılan bu haksızlığı Bülent Arınç"a mektup yazarak bildirmişler. Çok üzgünüm. Ben Gülben Ergen"in beni işimden etmesindeki nedeni gerçekten anlayamadım. Üstelik program ismini ben bulmuşken!"






    Yazıcı: Gülben beni işimden etti Yorumları