Fiat'tan 6 taksitli kış bakımı kampanyası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (12:23)   Son Mesaj: 01-14-2011 (12:23)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    01-14-2011

    Fiat'tan 6 taksitli kış bakımı kampanyası

    Fiat'tan 6 taksitli kış bakımı kampanyası


    Fiat Türkiye, kış bakımı servis kampanyası kapsamında yaş ve model sınırlaması olmaksızın Fiat marka otomobil ve hafif ticari araç sahiplerine servis işlemleri için World'e özel 6 taksitle ödeme fırsatı sunacak.

    Fiat Türkiye, 17 Ocak 2011 Pazartesi gününden itibaren yeni bir kış bakım servis kampanyası başlatacak.
    TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 28 Şubat tarihine kadar sürecek kış bakımı servis kampanyası kapsamında yaş ve model sınırlaması olmaksızın Fiat marka otomobil ve hafif ticari araç sahiplerine, 499 lira ve üzerindeki, boya ve kaporta hariç tüm servis işlemleri için World'e özel 6 taksitle ödeme fırsatı sunulacak. Ayrıca, araç sahiplerine antibakteriyel ve antiviral koruma sağlayan hijyen hizmeti hediye edilecek.

    Açıklamada, Fiat'ın satış sonrası hizmetler kapsamında sunduğu ''Fiat Antibakteriyel ve Antiviral Koruma'' programının, tüm araç içi yüzeylerin nano teknoloji ile geliştirilmiş özel bir ürün kullanılarak bakteri, mantar, mikrop ve virüslerden dezenfekte edilmesini sağladığı belirtildi.

    Fiat servislerinde uygulanan hijyen programı kapsamında araç içi yüzeylerin 90 gün boyunca mikroorganizmalara karşı koruma altına alınarak hijyen seviyesinin artırılmasının hedeflendiği dile getirilen açıklamada, Fiat Antibakteriyel ve Antiviral Koruma hizmetinin, özellikle öğrenci/personel servisleri gibi kullanılan araç sahipleri ile çocuklu aileler için, temas ile bulaşan hastalıklara karşı ciddi bir önlem sağladığı vurgulandı.

    Açıklamada, koruma programında, nano teknoloji ile geliştirilmiş, su bazlı ve kuruduktan sonra toksik olmayan dezenfektan özelikli koruyucu bir ürünün kullanıldığı bildirildi.




    Fiat'tan 6 taksitli kış bakımı kampanyası Yorumları