Artık Twiter'ın da bir caddesi var   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (10:54)   Son Mesaj: 01-14-2011 (10:54)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

    01-14-2011

    Artık Twiter'ın da bir caddesi var

    Artık Twiter'ın da bir caddesi var


    Sosyal paylaşım sitesi Twiter'a bir hafta önce katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twiter kosunda yeni bir karar aldı.

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir takipçisinin 'Ankara'da bir caddeye Twiter ismi verilsin' önerisini kabul ederek, "Bu konuyu meclise getirelim, Ankara'da bir cadde veya sokağa Twiter ismi verilecek" yanıtını verdi.
    Sosyal paylaşım sitesi Twiter'da her gece vatandaşlarla konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in takipçi sayısı 14 bini buldu. 1 hafta önce Twiter'a katılan Gökçek, 5 gündür gece geç saatlere kadar bilgisayarın başında takipçilerinin sorularını yanıtlıyor.

    Bir vatandaşın Gökçek'e 'Sayın Gökçek artık Ankara'da bir caddeye Twiter ismini verir misiniz?' sorusuna Gökçek, "Olur, belediye meclisine teklif edeceğim, hangi sokak veya caddeye bu ismi vereceğimizi bir anketle tespit edelim" yanıtını verdi. Gökçek, takipçilerine seslenerek, hangi sokak veya caddeye isim verilmesi konusunda özel kaleme bildirmelerini istedi.

    Bir başka takipçisinin, 'Artık şimdi Twiter diye sokak olursa sonra facebook, google diye isterler, myspace diye isterler:))' sözlerine Gökçek, " Artık o kadar uzun değil:)) Onları da Ankara'da bulunan başka belediyeler sokaklara koysunlar" yanıtını verdi.
    Bir takipçinin ise 'Mal varlığınızı açıklar mısınız? Dürüst bir şekilde hiçbir yere kaçırmadan, gizlemeden?' sorusuna Gökçek, şöyle yanıt verdi:

    "Memnuniyetle. Kaç sefer açıkladım, yine açıklarım. Yakında kişisel siteme link vereceğim. Oradan daha detaylı görebileceksiniz."

    Bir takipçinin ise 'Sayın Gökçek ilerleyen yıllarda parti kuracak mısınız?' şeklindeki sorusuna Gökçek, "Kesinlikle hayır, AK Parti Türkiye için bir şanstır" yanıtını verdi. 'Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe'nin durumunu nasıl görüyorsunuz?' sorusuna ise Gökçek, 'Fenerbahçe'de birisi hala başkan oldukça Fener'in sırtı maalesef yerden kalmaz' şeklinde cevap verdi.




    Artık Twiter'ın da bir caddesi var Yorumları