Alkollü sürücü dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (10:07)   Son Mesaj: 01-14-2011 (10:07)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    01-14-2011

    Alkollü sürücü dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı

    Alkollü sürücü dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı


    Çorum'da alkollü bir sürücünün kullandığı otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Kaza yapan araçta 12 bira şişesi çıktı.

    Daha önce ehliyetine 3 kez alkolden dolayı el konulduğu öğrenilen sürücünün kullandığı otomobilden 12 adet boş bira şişesi çıktı.
    Edinilen bilgilere göre, Samsun'dan Ankara istikametine seyir halinde olan A.T (24) yönetimindeki 19 TY 227 plakalı otomobil Binevler Kavşağında geldiği sırada kavşaktan karşıya geçmeye çalışan Ömer Boyraz yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan her iki otomobil refüje çarparak durabildi.

    Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazanın ardından hurdaya dönen 19 AV 901 plakalı otomobilde bulunan Ömer Boyraz ve eşi Safiye Boyraz olay yerinde hayatını kaybederken, torunları Sevde Nur Boyraz (20) ve diğer sürücü A.T yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuklarını ziyaret ettikten sonra evlerine döndükleri belirtilen talihsiz çiftlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Öte yandan akşam saatlerinde 19 TY 227 plakalı otomobilin sürücüsünün "alkollü olarak araç kullandığı" yönünde polise ihbar yapıldığı, yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçtığı öğrenildi. Uzun bir kovalamacının ardından Bahabey Caddesinde otomobili durduran polis ekipleri otonun sürücü koltuğunda M.K. isimli şahsı, yanında ise A.T.'yi gördü. Yapılan alkol testinde alkolsüz olduğu tespit edilen M.K.'ya trafiği tehlikeye düşürmek suçundan cezai işlem uygulandı. Trafik ekiplerinin yaptığı işlemin ardından M.K.'nın arkadaşı A.T.'yi evine bıraktığı öğrenildi. Bir süre sonra evden tekrar otomobili alan A.T.'nin Binevler Kavşağına geldiği sırada iddialara göre kırmızı ışık ihlali yapması sonucu Ömer Boyraz yönetimindeki otomobile çarptı.




    Alkollü sürücü dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı Yorumları