Sincan'da 7 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-14-2011 (10:06)   Son Mesaj: 01-14-2011 (10:06)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    01-14-2011

    Sincan'da 7 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi

    Sincan'da 7 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi


    Sincan'da çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları belirlenen hırsızlık şebekesine yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Şebekenin 72 hırsızlık olayına karıştığı belirlendi.

    Sincan'da çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları bildirilen bir hırsızlık şebekesi ortaya çıkarıldı.
    Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olaylarının yoğunlaştığı bölgelerde özel bir çalışma başlattı. Çalışmalar sürerken ''pusu'' atan bir ekip, bir evden hırsızlık yapan iki kişiyi suçüstü yakaladı. Yakalanan kişilerin yapılan sorgulaması sonucu söz konusu kişilerin bir süre önce Osmaniye'den Ankara'ya gelerek Keçiören'ne yerleştikleri belirlendi.

    Operasyonun genişletilmesi üzerine söz konusu kişilerin şebeke olarak hareket ettikleri tespit edilerek, aralarında akrabalık bağı olan Murat L, İbrahim L, Emrah L, Fethi T, Sedat T. ve Yavuz G. adlı kişiler gözaltına alındı.

    Zanlıların kendilerine ait arabalarla her gün düzenli olarak Sincan'a geldikleri ve evlere balkon kapılarından girerek hırsızlık yaptıkları belirlendi.

    Gözaltına alınan kişilerin evlerden para ve altın çaldıkları, bu altınları Ulus'ta bir kuyumcuda bozdurdukları bildirildi. Kuyumcu dükkanının sahibi A.Y. de gözaltına alındı.

    Emniyette sorgulamaları tamamlanan zanlılar Sincan Adliyesi'ne gönderildi.




    Sincan'da 7 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi Yorumları