Poyrazköy davası Nisan ayına kaldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (21:58)   Son Mesaj: 01-13-2011 (21:58)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    01-13-2011

    Poyrazköy davası Nisan ayına kaldı

    Poyrazköy davası Nisan ayına kaldı


    Poyrazköy davasında tahliye kararı çıkmadı. Duruşma 6 ve 8 Nisan 2001 tarihine ertelendi.

    Duruşmada avukatların taleplerinin alınmasının ardından mahkeme ara verdi.

    Yarım saatlik aranın ardından mahkeme, taleplere ilişkin kararlarını açıkladı. Tutuklu sanıklar Levent Bektaş, Ercan Kireçtepe, Erme Onat, Eren Günay, Ergin Geldikaya, Faruk Akın ve Sinan Efe Noyan"ın üzerlerine atılı eylemin vasıf ve mahiyeti, kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunduğu ve devam ettiği gerekçesiyle tahliye taleplerini reddetti.

    Duruşmayı 6 ve 8 Nisan 2011 tarihine erteleyen mahkeme, 7 sanığın duruşmalara katılma zorunluluğunu ortadan kaldırdı.

    Feyyaz Öğütçü"nün Balyoz davası klasörlerinde yer aldığını belirttiği ve Kafes belgesindeki notun kendi eli ürünü olmadığını gösteren ekspertiz raporunun İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi"nden istenmesine karar veren heyet, 13 sanığın yurt dışı çıkış yasağının kaldırılması taleplerini reddetti.

    Levent Bektaş"ın ruhsatlı silah ve tüfeğinin iade edilmesi talebini kabul eden mahkeme, bu duruşma tanık olarak ifadeye çağrılan ancak zaman yetersizliği nedeniyle dinlenemeyen polis memurlarının, bir sonraki duruşma çağrılmasına hükmetti.




    Poyrazköy davası Nisan ayına kaldı Yorumları