Mecliste iki Erdoğan olabilir   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (17:34)   Son Mesaj: 01-13-2011 (17:34)    Cevap: 0    Gösterim: 549  

    01-13-2011

    Mecliste iki Erdoğan olabilir

    Mecliste iki Erdoğan olabilir


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzerliği ile dikkat çeken AK Parti Zonguldak Siyasi İşlerden Sorumlu Teşkilat Başkanı Abdülkerim Gün, genel seçimlerde milletvekilliği için aday olacağını açıkladı.

    AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Teşkilat Başkanı Abdülkerim Gün, eşi ve beraberindeki partilileri yanına alarak basın toplantısı düzenledi. AK Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya, Gün'ün yakınları ve partililer yoğun ilgi gösterdi.
    Abdülkerim Gün toplantıda, Siyasi İşlerden Sorumlu Teşkilat Başkanlığı'ndan Haziran 2011 Genel Seçimleri'nde Zonguldak Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Katılımcıların alkış ve ıslıkları eşliğinde istifa dilekçesini İl Başkanı Hamdi Uçar'a sunan Gün, parti ile gönül birliğinin devam edeceğini söyledi.

    Zonguldak'a daha faydalı olacağı düşüncesi ile görevinden istifa ettiğini açıklayan Abdülkerim Gün, toplantı sonrası Başbakan Erdoğan'ın posteri önünde gazetecilere poz verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzerliğinin yaklaşık 15 sene öncesine dayandığını söyleyen Gün, benzerlikten dolayı ilgi ve alaka gördüğünü kaydetti. Başbakan'ın ekran karşısına çıktığında torununun heyecanla kendisinin çıktığını söylediğini belirten Gün şöyle konuştu:

    "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzeyişim 1994 yılında İstanbul Belediyesi'ne seçildiğinde başladı. O zaman bende Çalışma Bakanlığı'na bağlı Biriktirme Yardımlaşma Sandığı'nda Yönetim Kurulu üyesi seçilmiştim. O günden bu güne hem gönül birliğimiz hem de benzerliğimiz devam ediyor. Bundan mutluluk duyuyorum. Torunum bile Başbakanımız ekran karşısına çıktığında 'Abdülkerim Dedem Çıktı' diye seviniyor. Hala ilgi ve alaka görüyorum. Hoşuma da gidiyor."






    Mecliste iki Erdoğan olabilir Yorumları