Samsat Kaymakamı ölümden döndü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-13-2011 (17:08)   Son Mesaj: 01-13-2011 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 608  

    01-13-2011

    Samsat Kaymakamı ölümden döndü

    Samsat Kaymakamı ölümden döndü


    Samsat Kaymakamı Recai Karal'ın içinde bulunduğu otomobil takla attı. Kazanın ardından Kaymakam Recep Karal'ın içinde bulunduğu otomobil alev aldı.


    Edinilen bilgiye göre, Samsat Kaymakamı Recai Karal özel aracı ile dün akşam saat 17:00 sularında Kahta ilçe girişinde kaza geçirdi. Kaymakam Karal Diyarbakır yönünden Kahta'ya girerken çift şeritli yol çalışmalarının bittiği noktada kaza yaptı. Yeni yapılan yolun sağ şeridine doğru iki takla atan araçta maddi hasar meydana gelirken Kaymakam Recai Karal kazadan yara almadan kurtuldu. Takla atarak bir araziye giren otomobil daha sonra alev aldı. Kısa sürede yükselen alevler çevredekiler tarafından söndürüldü.

    İki gün önce İHA'nın bu yol için 'Kahta-Diyarbakır Yolu Kazaya Davetiye Çıkarıyor' başlığıyla bir haber yayınlamıştı. Haberin ardından böyle bir kazanın meydana gelmesi haberin ciddiyetini de ortaya koydu. Yolun o bölgesinde çalışan esnaflar, yol çalışması durdurulduğundan beri bu bölgede birçok kazanın yaşandığını ifade ederek, herhangi bir önlem alınmadığı takdirde feci kazalarında olabileceğini dile getirdi.




    Samsat Kaymakamı ölümden döndü Yorumları