KARDEMİR genel müdürüne yumruklu saldırı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-13-2011 (17:07)   Son Mesaj: 01-13-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 368  

    01-13-2011

    KARDEMİR genel müdürüne yumruklu saldırı

    KARDEMİR genel müdürüne yumruklu saldırı


    Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş. Genel Müdürü hasta ziyareti sırasında bir işçinin saldırısına uğradı.

    Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel'e, fabrikada yaralanan bir işçiyi hastanede ziyaret ettikten sonra bazı kişilerin yumruk attığı iddia edildi.

    KARDEMİR'de çalışırken iş kazası sonucu eli kopan ve Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçi Bülent Bostancı'yı ziyaret için hastaneye gelen Genel Müdür Demirel, hastane çıkışında işten çıkarılan ve Türk Metal Sendikası'na üye bazı kişilerin yumruklu saldırısına uğradı.

    Saldırıda Demirel ve koruması Nurettin Sertkaya yüzlerine aldıkları darbelerle hafif şekilde yaralandı. Demirel ve Sertkaya ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Karabük Emniyet Müdürlüğü ekibi zanlıları hastanenin güvenlik kameralarından tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    KARDEMİR genel müdürüne yumruklu saldırı Yorumları