Hırsız arkasından not bıraktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (17:07)   Son Mesaj: 01-13-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    01-13-2011

    Hırsız arkasından not bıraktı

    Hırsız arkasından not bıraktı


    Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi TEAŞ İstiklal İlköğretim Okulunun kantinden para ve çikolata çalındı, hırsızlığı yapan kişi ya da kişiler birde not bıraktı.

    Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi TEAŞ İstiklal İlköğretim Okulunun kantinden para ve çikolata çalındı, hırsızlığı yapan kişi ya da kişiler, ''Babam kumar oynuyor aç olduğum için yapıyorum, kimseye söylemeyin, söylerseniz yakarım burayı. Bir daha yapmayacağım'' yazılı not bıraktı.
    Edinilen bilgiye göre, kimliği bilinmeyen kişi ya da kişiler, Afşin TEAŞ İstiklal İlköğretim Okulunun kantinine camdan girdi. Kantindeki az miktarda parayı ve çikolatayı alan zanlı ya da zanlılar, ''Babam kumar oynuyor aç olduğum için yapıyorum. Kimseye söylemeyin, söylerseniz yakarım burayı. Bir daha yapmayacağım'' yazılı not bıraktı.

    Sabah okula geldiğinde hırsızlık yapıldığını fark eden kantin sahibi Yusuf Aslaner, polise haber verdi.

    Aslaner, olayı okuldaki güvenlik kamerasının da görüntülediğini ve hırsızlığın 10 dakika içinde gerçekleştiğini öğrendiklerini kaydetti.

    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




    Hırsız arkasından not bıraktı Yorumları