Ertuğrul Özkök En Sıradışı'na konuk olacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (15:18)   Son Mesaj: 01-13-2011 (15:18)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    01-13-2011

    Ertuğrul Özkök En Sıradışı'na konuk olacak

    Ertuğrul Özkök En Sıradışı'na konuk olacak


    En Sıradışı’nın bu haftaki konuğu Gazeteci Yazar Ertuğrul Özkök… Özkök’e candaş ve yandaş medya tartışmalarından, mahalle baskısına, içki yasağından çok konuşulan umre gezisine kadar birçok konuda sorulamayanlar sorulacak.

    En Sıradışı"nda her hafta Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Şamil Tayyar, Star Gazetesi Yazarı usta gazeteci Ahmet Kekeç ve Gazeteci Turgay Güler farklı ve sıra dışı bir programla ekrana geliyorlar. Kavga etmiyorlar... Birbirlerinin sesini kesmek için avazları çıktıkları kadar bağırmıyorlar... Karşı karşıya gelmiyorlar ve özgürce fikirlerini açıklıyorlar... En Sıradışı"nın bu haftaki konuğu Ertuğrul Özkök"le basındaki tavsiye iddiaları, CHP"li candaş gazeteciler, yandaşlar, mahalle baskısı, beyaz Türkler, içki meselesine bakışı ve çok konuşulan umre gezisi üzerine konuşulacak. Turgay Güler, Şamil Tayyar ve Ahmet Kekeç soracak, Ertuğrul Özkök cevaplayacak. Hiç sorulmayan sorular, verilmemiş cevaplar... Hepsi En Sıradışı"da.
    Her Cuma günü haftaya damgasını vuran olaylar, gündem belirleyen konular üç usta isim tarafından yorumlanıyor. Programda yorum var kavga yok, tartışma var hakaret yok. Türkiye"nin ilk ve tek sıra dışı haber aktüalite programı Gazeteci Turgay Güler"in kendine has üslubuyla, usta gazeteciler Şamil Tayyar ve Ahmet Kekeç"in yorumlarıyla ekrana geliyor.

    En Sıradışı her Cuma günü saat 21.15"de Ülke TV"de.




    Ertuğrul Özkök En Sıradışı'na konuk olacak Yorumları