Sivas eksi 13 derecede dondu /   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-13-2011 (13:57)   Son Mesaj: 01-13-2011 (13:57)    Cevap: 0    Gösterim: 607  

    01-13-2011

    Sivas eksi 13 derecede dondu /

    Sivas eksi 13 derecede dondu /


    Sivas'ın Suşehri ilçesinde hava soğukluğu eksilerin altına düşünce Gemin Deresi Şelaleleri dondu.

    Suşehri'nde havanın eksi 13 derece civarında soğumasıyla vatandaşlar olumsuz hava şartları karşısında etkilenirken Gemin Deresi'ndeki şelalelerin donduğu görüldü.

    Birbirinden ilginç buz şekillerini alan şelaleler vatandaşlarında ilgisini çekerken bu manzarayı kaçırmak istemeyen vatandaşlar da buz kütleleri önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Suşehri Meteoroloji Müdürlüğü yetkileri ise vatandaşları don tehlikesine karşı uyararak, Suşehri'nde hava sıcaklığının gece -13, gündüz ise -7 derece olması üzerine mecbur kalınmadıkça dışarı çıkmamaları gerektiğini söyledi.
    Suşehri İtfaiye Amiri Yalçın Kırılmaz, yaptığı açıklamada, halkı tedirgin edebilecek konularda her zaman yardımcı olacaklarını belirterek, "Özellikle soğuk havanın yaşandığı ilçemizde binalardan sarkan buzların temizlenmesi için her vatandaşımız bizlerden destek ve yardım isteyebilir. Suşehri İtfaiye Amirliği olarak bu konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmaya hazırız" dedi.

    Sivas eksi 13 derecede dondu /

    Sivas eksi 13 derecede dondu /

    Sivas eksi 13 derecede dondu /





    Sivas eksi 13 derecede dondu / Yorumları