AK Parti'li Şahin: Hesabı biz kadınlar bozacağız   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-13-2011 (13:34)   Son Mesaj: 01-13-2011 (13:34)    Cevap: 0    Gösterim: 426  

    01-13-2011

    AK Parti'li Şahin: Hesabı biz kadınlar bozacağız

    AK Parti'li Şahin: Hesabı biz kadınlar bozacağız


    AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, ''Bu ülke adına farklı hesabı olanları da, hesabını da yine biz kadınlar bozacağız'' dedi.

    AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle toplantı yapmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hakkari'ye gelen Şahin, AK Parti İl teşkilatında İl Başkanı Mehmet Ertuş, Kadın Kolları Başkanı Remziye Müezzinoğlu ve partililer tarafından karşılandı.
    Şahin, burada yaptığı açıklamada, Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde 65 ilde çalışma yürüteceğini belirterek, seçim çalışmalarına Hakkari'den başladığını söyledi.

    Türkiye'deki tüm insanların kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Şahin, iktidara geldikleri günden bu yana bölgeler arası farklılığı ortadan kaldırmak için çalıştıklarını ifade etti.

    ''Canlar yandığı, ateş düştüğü zaman yalnızca o evi, o mekanı yakmıyor, hepimizin canı yanıyor'' diyen Şahin, ülkedeki farklılıkların zenginlik ve güzellik olduğunu, yasakların kimseye fayda sağlamayacağını kabul ederek, tüm renklerin bir arada yaşaması gerektiğine olan inançla yola devam ettiklerini dile getirdi.

    İki dilli yaşam tartışmalarıyla ilgili başından geçen bir anıyı da paylaşan Şahin, şunları söyledi:

    ''Üniversite mezunu bir genç, iş bulamadığı için şoförlük yapıyor. Bir ziyaretimiz sırasında aracına bindiğimizde, 'Vekilim, annem Türkçe, çocuğum Kürtçe bilmiyor. Bunlar birbirini sevdiğini nasıl söyleyecek' diye sordu. Bu ne kadar önemli bir şey. Biz bu kadarını bile insanlarımıza çok görmüşüz. Ama şimdi AK Parti ile beraber annesi Türkçe öğrenebilecek, çocuğu Kürtçe. Bunda hiçbir engel yok. İnsanlarımız çocuklarına istediği ismi verecek. Biz kafamızdaki mayınları patlatırken, bu milletin tek bayrak altında yaşaması gayreti de hepimizde olacak. Birtakım radikal grupların bunu farklı taraflara çekmesine AK Partililer olarak müsaade edemeyiz. Bu ülke adına farklı hesabı olanları da, hesabını da yine biz kadınlar bozacağız.''

    Konuşmasının ardından kadın kolları üyeleriyle basına kapalı toplantı yapan Şahin, daha sonra Hakkari Valisi Muammer Türker ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Şen'i makamında ziyaret etti.




    AK Parti'li Şahin: Hesabı biz kadınlar bozacağız Yorumları