Kadın servis şoförü indirdiği öğrenciyi ezdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (13:08)   Son Mesaj: 01-13-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    01-13-2011

    Kadın servis şoförü indirdiği öğrenciyi ezdi

    Kadın servis şoförü indirdiği öğrenciyi ezdi


    Rize'de, Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Hamdullah Reis, eve gitmek için Hayriye U'nun kullandığı servis aracından indi. Yerden birşey almak için eğilen küçük çocuk servisin çarpmasıyla öldü.

    Rize'de, okul servisinin çarptığı ilköğretim okulu öğrencisi öldü.
    Alınan bilgiye göre, Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Hamdullah Reis, eve gitmek için Hayriye U'nun kullandığı 53 AV 498 plakalı okul servisine bindi. Portakallık Mahallesi'ndeki evinin önünde servis minibüsünden inen Reis, minibüsün önünden geçtiği sırada bir şey almak için yere eğildi. Hamdullah Reis, bu sırada hareket eden minibüsün altında kalarak ağır yaralandı.

    Hayriye U. tarafından Rize 82 Yıl Devlet Hastanesine götürülen Hamdullah Reis, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    Veliler tarafından kiralanan özel servis aracını kullandığı ve servis şoförlüğünden artan zamanlarda sürücü kursunda direksiyon hocalığı yaptığı öğrenilen Hayriye U. gözaltına alındı.

    Görgü tanığı Resul Sadıkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, servis şoförünün öğrenciyi fark etmediğini ifade ederek, ''Sürücü bağırmamız üzerine durdu. Çocuğu servis aracına koyarak hastaneye gönderdik, ancak yapabileceğimiz fazla bir şey kalmamıştı'' dedi.

    Öte yandan, Hambullah Reis'in okuduğu Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1-C sınıfında yas vardı. Hamdullah'ın sırasına çiçek ve ''başımız sağolsun, seni hiç unutmayacağız'' yazısı bırakıldı.




    Kadın servis şoförü indirdiği öğrenciyi ezdi Yorumları