4 aylık bebeği kömürlüğe attılar!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (06:05)   Son Mesaj: 01-13-2011 (06:05)    Cevap: 0    Gösterim: 616  

    01-13-2011

    4 aylık bebeği kömürlüğe attılar!

    4 aylık bebeği kömürlüğe attılar!


    İstanbul'da bir anne, eşini arayarak baygınlık geçirdiği sırada 4 aylık bebeğıinin kaçırıldığını söyledi. İhbar üzerine polis harekete geçti ve kaçırıldığı belirtilen bebek bir apartmanın kömürlüğünde bulundu.

    Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu Sümer Mahallesi 6. Sokaktaki 5 katlı apartmanın giriş katında oturan Hatice Ş, bir deri fabrikasında muhasebeci olarak çalışan eşi Murat Ş'yi telefonla arayarak, baygınlık geçirip kendisine geldikten sonra 4 aylık erkek bebeklerinin kaçırıldığını anladığını söyledi.
    İddialara göre, olay saat 17.00 sıralarında Zeytinburnu Sümer Mahallesi 6. sokakta bulunan Kabataş Apartmanında gerçekleşti. Apartmana gelen kimliği belirsiz bir kadın ve 12 yaşlarındaki erkek çocuğu, Hatice Ş.'nin kapısını çaldı. Kapıyı açan anneyi spreyle etkisiz hale getiren şahıslar daha sonra evde bulunan 2 aylık Utku Şenyıldız'ı alarak kaçtı.

    Spreyin etkisiyle bir süre baygın kaldığı öğrenilen anne Hatice Ş., olayı eşi Murat Ş.'ye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili araştırma başlattı. Olayı duyan ailenin yakınları eve akın etti. Amca Mustafa Ş., akşam saatlerinde bir kadın ve çocuğun eve geldiğini ve anneyi spreyla bayılttıktan sonra bebeği alarak kaçtığını öğrendiklerini söyledi ve "Kapalı bir kadın ve 13 yaşlarında bir çocuk içeri girmiş ve spreyle bayıltmışlar daha sonra da bebeği alarak kaçmışlar" dedi.

    Ekipler, evde yaptıkları incelemenin ardından annenin tarifleri üzerine zanlıların robot resimleri çizildi. Anne ve baba bilgilerine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

    Bu sırada alınan bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri minik Utku'yu Güngören'de bir apartman dairesinin kömürlüğünde buldu. Yapılan sağlık kontrolünüün ardından durumu iyi olduğu anlaşılan bebek, ailesine teslim edildi.

    Evin kapısında zorlama olmadığını tespit eden polis, bebeğin anne ve babasının ifadesine başvurdu.

    Ailenin konuyla ilgili çelişkili ifadeler verdiği, olayın aile içi bir meseleden kaynaklanmış olabileceği ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

    AA




    4 aylık bebeği kömürlüğe attılar! Yorumları