Çobanoğlu: Tek başına iktidar olmak için..   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-12-2011 (16:38)   Son Mesaj: 01-12-2011 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    01-12-2011

    Çobanoğlu: Tek başına iktidar olmak için..

    Çobanoğlu: Tek başına iktidar olmak için..


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, seçimlere tek başına iktidar olmak için hazırlandıklarını belirtti.

    Çobanoğlu, MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu ve MYK Üyesi Lütfü Türkkan ile geldiği Yalova'da düzenlediği basın toplantısında, yeni yıl ile birlikte seçim çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.
    Özellikle 2007 seçimlerinde milletvekili çıkaramadıkları illeri tek tek dolaştıklarını dile getiren Çobanoğlu, hedeflerinin haziran ayında yapılması planlanan seçimde söz konusu kentlerden meclise MHP'li vekiller göndermek olduğunu vurguladı.

    Çobanoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 28 Ocakta Ankara Anadolu Gösteri Merkezinde seçim beyannamesini açıklayacağını dile getirerek, ''Genel başkanımız seçime yönelik vaatlerini burada ortaya koyacaktır'' diye konuştu.

    Seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Çobanoğlu, şunları kaydetti:

    ''Tek başına iktidar olmak için seçimlere hazırlanıyoruz. Gerçekten bu noktada çok ciddi bir çalışmamız var. Adaylar noktasında bizleri temsil edecek kişiler için bütün illerde ayrı ayrı araştırmalar yapıyoruz. Bu seçimler siyasetin de ötesinde Türkiye'nin geleceğini belirleyecek. Bu nedenle, bu seçimi geçtiğimiz seçimlere göre çok daha önemsiyoruz ve ciddi neticeler almak için her türlü çalışmamızı, hazırlığımızı yapıyoruz.''




    Çobanoğlu: Tek başına iktidar olmak için.. Yorumları