CHP, Diyarbakır raporu hazırlayacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-12-2011 (10:36)   Son Mesaj: 01-12-2011 (10:36)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    01-12-2011

    CHP, Diyarbakır raporu hazırlayacak

    CHP, Diyarbakır raporu hazırlayacak


    CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse ile İzmir Milletvekili Oğuz Oyan bir takım çalışmalar yapmak ve rapor hazırlamak üzere bu akşam Diyarbakır'a gidiyor.


    CHP"nin Diyarbakır timi bu akşam yola çıkıyor. Diyarbakır"a gidecek CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse ile İzmir Milletvekili Oğuz Oyan hafta sonuna kadar temaslarda bulunacak. Diyarbakır ekibi yapacağı çalışmaların ardından hazırlayacağı raporu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu"na iletecek.
    -KÖYLERE, GECEKONDULARA GİDİLECEK-

    CHP"li milletvekilleri, Diyarbakır"da; en işlek caddeler, semt pazarları, kahvehaneler, üniversiteler, kimsesizler yurdu ve bakımevleri, taksi ve dolmuş durakları, gecekondu mahalleleri, köyleri ziyaret edecek.

    -ÖRGÜT DENETLENECEK-

    Diyarbakır"da yapılacak saha çalışmasında il, ilçe yönetimi ve kadın kolları ve gençlik kolları ile toplantı yapılacak. İl örgütüne ilişkin, oy potansiyeline ilişkin değerlendirmeler, ilin temel sorunları, propaganda döneminde yapılması gerekenler çıkarılacak.

    -KANAAT ÖNDERLERİ İLE GÖRÜŞÜLECEK-

    Yerel medya ile basın toplantısı düzenlenirken, sivil toplum ve meslek kuruluşları ziyaret edilecek. CHP"liler, vali, belediye başkanı ve muhtarlarla da görüşecek. Ayrıca kanaat önderlerinin de kapısı çalınacak.

    -DİYARBAKIR RAPORU HAZIRLANACAK-

    Adeta mini bir anket yapacak vekiller, vatandaşın CHP"ye olan bakış açısını öğrenecek. Vatandaşın istekleri ve beklentileri not edilirken, Diyarbakır"da yapılması gerekenlerin listesi çıkarılacak.




    CHP, Diyarbakır raporu hazırlayacak Yorumları