Emniyet kemerini takmadı canından oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-12-2011 (10:06)   Son Mesaj: 01-12-2011 (10:06)    Cevap: 0    Gösterim: 676  

    01-12-2011

    Emniyet kemerini takmadı canından oldu

    Emniyet kemerini takmadı canından oldu


    İstanbul Şişli'de gizli buzlanmanın yol açtığı trafik kazasında emniyet kemerini takmayan sürücü hayatını kaybetti, yanında bulunan kuzeni hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu.

    Alınan bilgilere göre kaza gece saat 23.00 sıralarında Maslak Büyükdere Caddesi Levent istikameti Harp Akademileri mevkiinde meydana geldi. Ablasının kızı Sümeyye Akkuş'u (26) da yanına alarak İstinye'deki bir yakınından dönen Cengiz Bekiroğulları (43), emniyet kemerini takmadan direksiyonuna geçtiği 34 FD 2516 plakalı "Renault" marka otomobili ile Maslak Harp Akademileri önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Gizli buzlanmanın da etkili olduğu kazada Bekiroğullları'nın emniyet kemeri takmadığı için yola fırlayıp başını betona çarptı. Yaralı olarak ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bekiroğulları, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Kaza yapan araçta yan koltukta bulunan ve emniyet kemeri takılı olan kuzeni Sümeyye Akkuş ise araç içinde sıkışarak ağır şekilde yaralandı. Yaralı kız itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkartıldı. Bu arada kurtarma çalışmaları sırasında ilgisiz kişilerin olay yerinde izdiham oluşturması, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışmasını güçleştirirken, araç içinden çıkartılan Akkuş, olay yerine gelen ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Kaza nedeniyle Maslak'taki trafikte büyük aksamalar yaşandı.

    Diğer yandan hastane kaynaklarına dayanan bilgilere göre, kazada yaralanan Sümeyye Akkuş'un her iki bacağı ile kaburgalarında kırıklar oluştuğu, bir kolunun ise omzundan çıktığı öğrenildi.

    Öte yandan emniyet kemeri takmadığı için kazada hayatını kaybeden sürücü Cengiz Bekiroğulları'nın, Almanya'da hayatını kaybeden bir yakının cenazesine katılmak üzere yarın Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine gitmek için hazırlık yaptığı da iddia edildi.

    Bu arada kazayı duyan yakınları, hastanede sinir krizleri geçirdi. Polis, yaralı Sümeyye Akuş ile hayatını kaybeden Cengiz Bekiroğulları'nın yakınlarını hastanede güçlükle sakinleştirdi.

    Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.




    Emniyet kemerini takmadı canından oldu Yorumları