Zihinsel engelli kadın yanarak can verdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-12-2011 (07:09)   Son Mesaj: 01-12-2011 (07:09)    Cevap: 0    Gösterim: 567  

    01-12-2011

    Zihinsel engelli kadın yanarak can verdi

    Zihinsel engelli kadın yanarak can verdi


    Kağıthane'de bir gecekonduda çıkan yangında zihinsel engelli kadın yanarak hayatını kaybetti. Yalnız yaşadığı öğrenilen yaşlı kadının ısınmak için yaktığı ateşin yangına sebep olduğu iddia ediliyor.

    Olay saat 04.00 sıralarında Yahyakemal Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerindeki parkın içinde bulunan gecekonduda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının büyümesiyle alevler bütün gecekonduyu sardı. Evde yalnız yaşadığı öğrenilen Zeynep isimli yaşlı ve zihinsel engelli kadın alevlerin arasında kaldı. Alevlerden kaçamayan yaşlı kadın yanarak öldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın sonrası inceleme yapan ekipler talihsiz kadının yanmış cesedi ile karşılaştı.

    Görgü tanıkları, evden yükselen alevleri gördüklerini, yangın sırasında engelli kadının çığlık attığını belirtti. Yangına müdahale edemediklerini ifade eden vatandaşlar, itfaiyenin gelmesiyle yangının kontrol altına alındığını dile getirdi. Bazı vatandaşlar ise yalnız yaşayan kadınının çevredekilerin yardımı ile geçindiğini aktardı. Ceset otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.




    Zihinsel engelli kadın yanarak can verdi Yorumları