Taksiciler kontak kapatmaktan vazgeçti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (23:57)   Son Mesaj: 01-11-2011 (23:57)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    01-11-2011

    Taksiciler kontak kapatmaktan vazgeçti

    Taksiciler kontak kapatmaktan vazgeçti


    Taksici cinayetlerine dikkat çekmek ve sorunlarını gündeme getirmek amacıyla İstanbul'da yarın kontak kapatacaklarını belirten taksiciler, kontak kapatmaktan vazgeçtiklerini açıkladı.

    Türkiye Taksiciler Vakfı adına yapılan açıklamada, "Can ve mal güvenliğimiz sağlanmasa da, sosyal güvencemiz olmasa da, meslek şehitlerimiz 104'ü bulsa da İstanbul halkını zor durumda bırakacak, korsanları sevindirecek herhangi bir eylem yapmayacağız." denildi.

    Türkiye Taksiciler Vakfı, İstanbul Taksiciler Birliği, Taksi Şoförleri Derneği, İstanbul Taksiciler Meclisi, Şof Der ve Sultanahmet Taksiciler Kooperatifi adına akşam saatlerinde yapılan ortak açıklamaya göre taksiciler, yarın yapacakları kontak kapatma eyleminden vazgeçti.

    Sadece taksici cinayetlerinde gündeme gelmekten rahatsızlık duyulduğunun belirtildiği açıklamada, "Can ve mal güvenliğimiz sağlanmasa da, sosyal güvencemiz olmasa da, meslek şehitlerimiz 104'ü bulsa da İstanbul halkını yalnız bırakacak, korsanları sevindirecek herhangi bir eylem yapmayacağız. Helalinden ekmeğimizi kazandığımız emek mücadelemizin sembolü kontaklarımızı kapatmayacağımızı saygıyla bildiririz." ifadelerine yer verildi.




    Taksiciler kontak kapatmaktan vazgeçti Yorumları