Şehit pilot yarın Mersin'de toprağa verilecek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (20:56)   Son Mesaj: 01-11-2011 (20:56)    Cevap: 0    Gösterim: 623  

    01-11-2011

    Şehit pilot yarın Mersin'de toprağa verilecek

    Şehit pilot yarın Mersin'de toprağa verilecek


    Eğitim uçuşu sırasında Ankara'nın Tuluntaş köyü yakınına düşen askeri helikopterde şehit olan Üsteğmen Fikri Dilsiz'in cenazesi, Mersin'e getirildi.

    Ankara'daki Kara Havacılık Komutanlığında düzenlenen törenin ardından havayolu ile Adana'ya, daha sonra da karayoluyla Mersin'e getirilen Dilsiz'in cenazesi, şehidin yakınlarının yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İsmail Taylan, merkez ilçe Akdeniz Kaymakamı Bekir Atmaca ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.
    Cenazenin araçtan indirilerek Mersin Devlet Hastanesi Morguna kaldırılması sırasında şehidin annesi Zeliha ve babası Hasan Hüseyin Dilsiz'in gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

    Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Genel Başkanı Resul Akay'ın da yeğeni olan şehit Dilsiz'in cenazesi, yarın Muğdat Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından Şehir Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verilecek.

    ŞEHİT ÜSTEĞMEN TANER ERDOĞAN'IN CENAZESİ TOKAT'IN ERBAA İLÇESİNE GETİRİLDİ

    Askeri helikopterin eğitim uçuşu sırasında Ankara'nın Tuluntaş köyü yakınına düşmesi sonucu şehit olan üsteğmen Taner Erdoğan'ın cenazesi, Tokat'ın Erbaa ilçesine getirildi.

    Askeri uçakla Merzifon Askeri Havaalanına getirilen şehit üsteğmen Erdoğan'ın cenazesi, ambulansla memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesine götürüldü. Şehidin Türk Bayrağına sarılı cenazesi, Erbaa Devlet Hastanesi Morguna konuldu.

    Cenazeyi şehidin yakınları ile İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cihan Sanlı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Duman ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

    Bu arada, şehit Kara Pilot Üsteğmen Taner Erdoğan için yarın ilçede düzenlenecek cenaze töreninin yapılacağı alan, Erbaa Belediyesi ekiplerince Türk Bayraklarıyla donatıldı.




    Şehit pilot yarın Mersin'de toprağa verilecek Yorumları