Kıvırcık Ali'nin babası da kazada ölmüş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (19:58)   Son Mesaj: 01-11-2011 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 838  

    01-11-2011

    Kıvırcık Ali'nin babası da kazada ölmüş

    Kıvırcık Ali'nin babası da kazada ölmüş


    ''Kıvırcık Ali'' olarak tanınan sanatçı Ali Özütemiz'in trafik kazasında hayatını kaybetmesi, Tokat'ın Turhal ilçesindeki hemşehrilerini yasa boğdu.

    İstanbul Çatalca'da aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Ali Özütemiz'in ölüm haberi, memleketi Turhal'da üzüntüyle karşılandı. Sanatçının doğum yeri Erenli köyünde olayın üzüntüsü yaşanıyor.
    Köy halkı sanatçıyı çok sevdiklerini belirterek, Kıvırcık Ali'nin yoksullukla ve öksüz büyüdüğünü, doğumundan 37 gün önce babasının da bir trafik kazasında öldüğünü söyledi.

    Babasının ismini taşıyan sanatçının her sene mutlaka köyüne geldiğini belirten hemşehrileri, en son geçen yıl ağustos ayında köye gelen Özütemiz'in burada harabe durumda olan evlerini yıkıp yeni bir ev yapma planının olduğunu söylediğini ifade ettiler.

    Sanatçının küçük yaşta yanında müzik hayatına başladığı Turhal'ın yöresel sanatçısı Çetin Han ise Özütemiz ile 1978-1985 yılları arasında birlikte çalıştıklarını belirterek, ''Beraber düğünlere gittik. Onun sanatçı olacağı ve bu mertebeye yükseleceği çocukluğunda belliydi'' dedi. Çetin Han, sanatçıyla en son ölümünden önceki akşam geç saatlerde telefonla kısa bir görüşme yaptığını ifade etti.

    Sanatçının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 11 Kasım 1968 yılında Tokat'ın Turhal ilçesi Erenli köyünde dokuz kardeşin en küçüğü olarak dünyaya gelen Özütemiz, doğmadan 37 gün önce babasını kaybetti.

    AA




    Kıvırcık Ali'nin babası da kazada ölmüş Yorumları