Şehit Üsteğmen Taşçı'nın evi bayraklarla donatıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (17:57)   Son Mesaj: 01-11-2011 (17:57)    Cevap: 0    Gösterim: 566  

    01-11-2011

    Şehit Üsteğmen Taşçı'nın evi bayraklarla donatıldı

    Şehit Üsteğmen Taşçı'nın evi bayraklarla donatıldı


    Ankara'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Kemal Taşçı'nın İstanbul'daki ailesinin oturduğu bina ve mahalle Türk bayrakları ile donatıldı.

    Taşçı'nın ailesinin oturduğu Güngören'deki 3 katlı binanın tüm katlarının pencere ve balkonlarına, sokağa ve çevredeki evlerin camlarına Türk bayrakları asıldı.
    AA muhabirine açıklama yapan Taşçı'nın akrabaları, helikopter kazasını dün televizyon haberlerinden öğrendiklerini, kaza haberi üzerine anne ve babasının Kemal Taşçı'ya ulaşmaya çalıştığını belirtti.

    İlerleyen saatlerde komutanları tarafından Taşçı'nın anne ve babasının aranarak oğullarının şehit düştüğü haberini verdiklerini anlatan Taşçı'nın akrabaları, anne Hamiyet Taşçı'nın halen kendini toparlayamadığını kaydetti.

    Baba Müslüm Taşçı'nın, diğer oğlu Enes Taşçı ile Ankara'ya Kemal Taşcı'nın cenazesini almaya gittiğini dile getiren şehidin akrabaları, Taşçı'nın cenazesinin akşam saatlerinde İstanbul'a getirileceğini ve büyük olasılıkla GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi morguna konulacağını bildirdi.

    Bu arada, 4 yıldır Ankara'da görev yapan Kemal Taşçı'nın 2 yıllık evli olduğu ve eşi Özlem Taşçı ile birlikte Ankara'da yaşadığı öğrenildi.

    Kara Pilot Üsteğmen Kemal Taşçı'nın cenazesi, yarın Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı şehitliği'nde toprağa verilecek.




    Şehit Üsteğmen Taşçı'nın evi bayraklarla donatıldı Yorumları