Ankara'da düşen helikopterin enkazı kaldırıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (17:56)   Son Mesaj: 01-11-2011 (17:56)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    01-11-2011

    Ankara'da düşen helikopterin enkazı kaldırıldı

    Ankara'da düşen helikopterin enkazı kaldırıldı


    Ankara'nın Tuluntaş köyü yakınlarında düşen ve 5 pilotun şehit olduğu helikopterin enkazını kaldırma çalışmaları tamamlandı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, helikopter kazasının meydana geldiği bölgeye sabah saatlerinde gelen askeri savcı ile olay yeri inceleme ve kaza kırım ekiplerinin çalışmaları gün boyu sürdü.
    İncelemenin ardından helikopter parçaları askerler tarafından elle toplanarak, ulaşım imkanları kısıtlı olan kaza alanına getirilen traktör römorkuna taşındı. Helikopterin ana gövdesi ise vinç yardımıyla kamyona yüklendi. Parçaların, incelenmek üzere Kara Havacılık Okuluna götürüldüğü öğrenildi. Bölgedeki askeri ekiplerin enkaz kaldırma çalışmaları yaklaşık 7 saat sürdü.

    Bu arada, helikopterin düştüğü bölgenin çevresi jandarma ekipleri ve nöbetçi askerler tarafından güvenlik kordonuna alındı, bölgeye medya mensupları ile vatandaşlar yaklaştırılmadı.




    Ankara'da düşen helikopterin enkazı kaldırıldı Yorumları