Çiller ikna olmadı, ibre Kesici'ye döndü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (17:34)   Son Mesaj: 01-11-2011 (17:34)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    01-11-2011

    Çiller ikna olmadı, ibre Kesici'ye döndü

    Çiller ikna olmadı, ibre Kesici'ye döndü


    Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’den umudunu kesen DP’li İl Başkanları, bu kez İstanbul Bağımsız Milletvekili İlhan Kesici’yi yakın markaja aldı.


    15 Ocak"ta 10. Olağan Büyük Kongresi"ni yapmaya hazırlanan DP"de, genel başkan adaylığı yarışı da hız kazandı. Şu ana kadar adaylığını açıklayanlardan Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek ve DP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özal güçlü isimler yer alsa da DP"li İl Başkanlarını tatmin etmedi.
    -CİNDORUK, KESİCİ"Yİ TELEFONLA ARADI-

    TBMM"de düzenlediği basın toplantısında aday olmadığını açıklamasına rağmen İl Başkanları, bu kez İstanbul Milletvekili İlhan Kesici"nin adaylığını konusunda ısrarcı davranıyor. DP"li 14 il başkanı dün gece saat 23.00"te Kesici"nin Ankara"daki evine giderek, Kesici"den DP Genel Başkan Adayı olmasını istedi. Yaklaşık 4 saat kadar Kesici"yi ikna etmeye çalışan il başkanları, bugün de DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk"u Celal Bayar Köşkü"nde ziyaret ederek, Kesici"nin adaylığı konusunda destek istedi.

    DP Yalova İl Başkanı Muhammet Sarıoğlu ANKA"ya yaptığı açıklamada, il başkanlarını temsilen DP Mersin İl Başkanı, Eski Milletvekili Asım Kaleli ile birlikte Cindoruk"u ziyaret ettiklerini belirterek, "İl Başkanlarının Sayın Kesici üzerinde yoğunlaştığını ve Kesici"yi DP Genel Başkanı olarak görmek istediğimizi dile getirdik. Sayın Cindoruk da Kesici"yi yanımızda bizzat telefonla aradı ve DP Genel Başkan Adaylığına davet etti" dedi.

    Ancak, il başkanlarının ısrarcı davranışlarına karşın Kesici"nin aday olmama konusunda kararlı olduğu öğrenildi.




    Çiller ikna olmadı, ibre Kesici'ye döndü Yorumları