Kayaşehir müstakbel komşuları seminerde buluştu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (16:21)   Son Mesaj: 01-11-2011 (16:21)    Cevap: 0    Gösterim: 571  

    01-11-2011

    Kayaşehir müstakbel komşuları seminerde buluştu

    Kayaşehir müstakbel komşuları seminerde buluştu


    Başakşehir Belediyesi, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde 500 kişinin katıldığı seminerde, TOKİ Kayaşehir konutlarının teslimine az bir süre kala,daha henüz dairelerini teslim almayan daire sahipleri, teslimat öncesi ve sonrasını içeren görsel sunumlarla bilgilendirildiler.

    Türkiye'de ilk kez TOKİ'nin iştiraki bir kurum, daha bölgeye taşınıp göreve başlamadan, müstakbel komşularının site yaşantısı hakkında bilgiler verdiler.

    İSKAYAD dernek başkanı İlker Balçık'ın açılış konuşmasını yaptığı seminerin çok verimli geçtiği gözlendi.

    TOKİ'nin atadığı Emlak yönetiminde görevli kişiler, daha konutlar teslim edilmeden konut sahiplerini, merak edilen konular hakkında bilgilendirmiş oldular. Seminerde, iskayad ve Başakşehir Belediye"sinin ortaklaşa düzenlediği Atıl eşya değerlendirme projesi"nde Kayaşehir sakinlerinin, yeni evlerine taşınırken beraberlerinde getiremeyecekleri eşyalarını, Başakşehir ilçesinde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için çalışma başlattılar.

    Seminer sonrasında, Emlak Yönetim Yetkilileri "biz bunca zamandır böyle bilinçli bir şekilde hazırlanan TOKİ sakini görmedik" diye,şaşkınlıklarını ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

    Seminere Başakşehir belediyesi"nden Belediye başkanı adına Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Lütfü Tama ve Emlak Konut Yönetim A.Ş. den Ural Erdal ve Bahriye Tulgar katıldı.

    Dernek faaliyetleri hakkında iskayad başkan yardımcısı Ahmet Karakurt,Sosyal Yardımlaşma Komisyonu hakkında Burcu Değerli, bölge hakkında genel bilgileri içeren sunumuyla Reşit Duman, binalar ve daireler hakkında Musa Değerli, Emlak Konut Yönetim A.Ş. adına Site yaşamı öncesi ve sonrasında yaşanacaklar hakkında Ural Erdal-Bahriye Tulgar, Daire Teslim tutanağının doldurulması hakkında Asri Akdeniz, Soru -; Cevap bölümünde ise, Emlak Konut A.Ş den Ural Erdal, Başakşehir Belediyesi"nden Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Lütfi Tama, İSKAYAD yönetim kurulundan Burcu Değerli ve www.istanbulkayasehir.com sitesinin kurucusu Tahsin Batur katıldı. Kayaşehir konut sahipleri seminerden memnun ayrıldı.




    Kayaşehir müstakbel komşuları seminerde buluştu Yorumları