MHP'nin seçim sloganı kulakları çınlatacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (15:36)   Son Mesaj: 01-11-2011 (15:36)    Cevap: 0    Gösterim: 476  

    01-11-2011

    MHP'nin seçim sloganı kulakları çınlatacak

    MHP'nin seçim sloganı kulakları çınlatacak


    Yaklaşan seçimler öncesinde partilerde seçim çalışmalarına başladı. MHP sandıkta iktidarın kulaklarını çınlatmak için sloganını “Ses ver, Sesime Kulak ver'' olarak belirledi.

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sandıkta iktidarın kulaklarını çınlatmak istediklerini ifade ederek, MHP"nin seçim sloganının "Ses ver, Sesime Kulak ver" olacağını belirtti.
    Yalçın yaptığı açıklamada, MHP"nin geçmişi, kimliği, ilkeleri, kadrosu ve programından aldığı güçle seçim konsept çalışmalarının fikri boyutlarını belirlediğini kaydederek, yapılan çalışmalar sonrasında uygulama modelleri değerlendirilerek sonuca ulaşıldığını belirtti. Gerek seçim beyannamesi gerekse kampanya içeriğinin 28 Ocak"ta Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından milletimizle paylaşılacağını kaydeden Yalçın şöyle devam etti:

    "Bu yıl yapılacak seçimler yüce milletimiz için kara anı olarak görülmektedir. Milletimiz neyi istiyor, neyi istemiyor? Milletimizin tercihi geleceğini şekillendirecektir. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletine diyor ki; "Ses Ver Sesime Kulak Ver." Partimiz, 2011 seçimlerine yeni düşünce ve projelerle yola çıkmıştır. Farklı toplum profilleriyle partimiz arasında bir iletişim bağı kurmak istiyoruz. Sade ve anlaşılır tasarımlar, yaratıcı fikir ve uygulamalarla önümüzdeki günlerde milletimizle buluşma azmindeyiz. Halkımızın da bizlere ses vereceği, sesimize kulak vereceği umudunu taşımaktayız. Partimizin seçim konseptindeki taşıyıcı kelime "ses", taşıyıcı cümle "ses ver sesime kulak ver", vurgu unsuru "karar anı", sorumuz "istiyor musun?" Türkiye söylemlerindeki çıkışımız ise "Ses Ver Türkiye" olacaktır. İktidar halkın sesini kesse de Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler onların sesi olarak haykırışlarımızı sürdüreceğiz. Sandıkta iktidarın kulaklarını çınlatmak istiyoruz."




    MHP'nin seçim sloganı kulakları çınlatacak Yorumları