Başkent'te banka soygunu girişimi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (15:06)   Son Mesaj: 01-11-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    01-11-2011

    Başkent'te banka soygunu girişimi

    Başkent'te banka soygunu girişimi


    Başkent'te kaşkolle yüzünü saran bir kişi bir banka soyma girişiminde bulundu. Polis ekipleri yaptıkları operasyonla zanlı Tolga A. yı bir bakkalın içinde kıskıvrak yakaladı.

    Ankara'nın Bülbülderesi Caddesi Seyranbağları semtinde bulunan banka şubesine sabah saatlerinde gelen Tolga A. isimli soygun girişiminde bulundu.
    Yüzünü kaşkolle bağladıktan sonra kurusıkı tabancayla banka şubesine gelen zanlı bankadan 17 bin TL alarak kaçmaya başladı. Yaya olarak kaçan zanlıyı gören bir kişi ise soyguncunun peşinden motosikletle takip etmeye başladı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları operasyonla zanlı Tolga A. yı bir bakkalın içinde kıskıvrak yakaladı.

    Zanlı Tolga A. sorgulanma üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Bürosu'na getirildi. Zanlı ifadesinde maddi sıkıntı içerisinde bulunduğu için böyle bir soygun gerçekleştirmek zorunda kaldığını söyledi.




    Başkent'te banka soygunu girişimi Yorumları