Şehit Pürlü'nün evinde büyük üzüntü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (13:58)   Son Mesaj: 01-11-2011 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    01-11-2011

    Şehit Pürlü'nün evinde büyük üzüntü

    Şehit Pürlü'nün evinde büyük üzüntü


    Ankara'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan üsteğmen Şükrü Pürlü'nün baba evinde olayın üzüntüsü yaşanıyor.

    Üsteğmen Şükrü Pürlü'nün (29) helikopter kazasında hayatını kaybettiği haberi, memleketi Sivas'taki yakınlarını üzüntüye boğdu.
    Bekar olduğu belirtilen şehidin TCDD'de çalışan babası Fevzi ve annesi Neşe Pürlü'nün Ankara'ya gittiği öğrenildi.

    3 kız kardeşi olduğu öğrenilen Pürlü'nün şehit düştüğü haberini alan yakınları, şehidin İstasyon Caddesi Ray Blokları'ndaki baba evine gitti. Pürlü'nün yakınlarının taziye ziyareti sırasında gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

    Akrabası olan şehidin baba evine gelen Sivas Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, ''Şehitlik bir faniye nasip olacak en yüce mertebedir. Allah'tan rahmet diliyorum. Acımız büyük fakat vatanımız, milletimiz sağ olsun. Helikopter kazasında şehit olan diğer kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerinin acılarını paylaşıyorum'' diye konuştu.

    Şehidin dayısının eşi Gülsen Dal da Şükrü Pürlü'nün geçen yıl İstanbul'da uçak kazası geçirdiğini ve kolunun kırıldığını belirtti.

    Yakınlarından Ömer Korkmaz da Pürlü'nün İstanbul'da görevli olduğunu, Ankara'ya geçici görevle gittiğini tahmin ettiklerini belirterek, ''Gece geç saatlere kadar bekledik, isim açıklamadılar, sabah duyduk. Olayın üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi.




    Şehit Pürlü'nün evinde büyük üzüntü Yorumları