2 TIR bariyerlere çarptı, itfaiye önlem aldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (10:04)   Son Mesaj: 01-11-2011 (10:04)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    01-11-2011

    2 TIR bariyerlere çarptı, itfaiye önlem aldı

    2 TIR bariyerlere çarptı, itfaiye önlem aldı


    Büyükçekmece'de E-5 Karayolu Edirne istikametinde seyir halinde bulunan 2 LPG tankı yüklü TIR, sürücülerinin direksiyon hakimeyetini kaybetmesi sonrası bariyerlere çarptı. İtfaiye olası yangına karşı önlem aldı.

    Büyükçekmece'de LPG tankı yüklü 2 tır kaza yaptı.
    E-5 Karayolu Edirne istikametinde seyir halinde bulunan Cezmi Taze idaresindeki 34 FG 1123 plakalı LPG tankı yüklü tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki beton dubaları da parçalayan tır, daha sonra yan yattı.

    Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, yangın çıkma ihtimaline karşı tanka köpük sıktı. İGDAŞ ekipleri de tankta gaz kaçağı olup olmadığını kontrol etti. Kaza mahallini güvenlik şeridi içine alan polis, bu alana görevliler dışında kimsenin girmesine izin vermedi.

    LPG tankı yüklü tır, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

    Bu arada, kaza yerinin yaklaşık 500 metre ilerisinde de 34 EZ 5237 plakalı LPG yüklü başka bir tır da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak durdu.

    Kaza yerinde çok sayıda polis ve itfaiye ekibi önlem alırken, tamamen ulaşıma kapatılan E-5 Karayolu Edirne istikameti trafiği yan yol kullanılarak sağlandı.

    Ulaşım, kaza yapan LPG tankı yüklü tırın olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.




    2 TIR bariyerlere çarptı, itfaiye önlem aldı Yorumları