Beylikdüzü'nde plastik fabrikası yanıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (09:04)   Son Mesaj: 01-11-2011 (09:04)    Cevap: 0    Gösterim: 666  

    01-11-2011

    Beylikdüzü'nde plastik fabrikası yanıyor

    Beylikdüzü'nde plastik fabrikası yanıyor


    Beylikdüzü'nde plastik askı imalatı yapılan 6 katlı binada yangın çıktı. Fabrikadaki yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi seferber oldu. Yangın sırasında işyerinde olan çalışanlar kendilerini dışarı atarak kurtuldu.

    Yakuplu, Bakır ve Pirinç Sanayicileri Sanayi Sitesi Orkide Caddesi 14 numarada bulunan Urhan Plastik adlı fabrikada saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. Plastik askı imalatı yapılan altı katlı binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına ilk olarak fabrika çalışanları müdahale etti. Yangını söndürmeyi başaramayan işçiler, kendilerini dışarı atarak itfaiyeye haber verdi. Olay yerine ilk olarak Beylikdüzü ve Avcılar itfaiye ekipleri ulaştı. Bodrumdaki iki katı da saran alevler nedeniyle olay yerini yoğun duman kapladı. Beylikdüzü ve Avcılar itfaiye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine olay yerine Büyükçekmece, Çatalca, Bağcılar, Fatih, Şişli, Seyrantepe, Sultangazi, Bakırköy ve Kocasinan gruplarından takviye ekipler sevk edildi.
    İşyeri çalışanları, yangının çıkış nedenini bilmediklerini söyledi. İşçiler, yangını söndüremeyince kendilerini dışarı attıklarını aktardı. 28 işçinin çalıştığı fabrikanın bin 500 metrekarelik imalat bölümünde çıkan yangın, büyük çapta maddi hasara neden oldu. İşyeri sahibi de fabrikanın yanışını çaresiz bakışlarla izledi. İtfaiye, yangına su ve köpükle müdahale etti.

    Ölen ya da yaralananın olmadığı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.




    Beylikdüzü'nde plastik fabrikası yanıyor Yorumları