Baba-oğula korsandan suç üstü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (09:04)   Son Mesaj: 01-11-2011 (09:04)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    01-11-2011

    Baba-oğula korsandan suç üstü

    Baba-oğula korsandan suç üstü


    İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir müzik markete düzenlenen operasyonda işyeri sahibi C.Ş. ile oğlu İ.E.Ş. korsan film satarken suçüstü yakalandı.

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir müzik markette korsan DVD satıldığı ihbarını alan polis işyerini takibe aldı. Düzenlenen operasyonda işyeri sahibi C.Ş. ile oğlu İ.E.Ş. korsan film satarken suçüstü yakalandı.

    Korsan yayın üretim ve satışı İle mücadele kapsamında İzmir il merkezinde denetim ve operasyonlarını aralıksız sürdüren Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ödemiş ilçesinde bir müzik markette aynı zamanda korsan film ve oyun DVD'si satıldığı yönünde ihbar aldı. Sözkonusu işyerini takibe alan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri işyerine baskın düzenledi. Operasyonda, C.Ş. ve oğlu İ.E.Ş korsan film DVD'si satarken suçüstü yakalandı.
    Yapılan aramada 121 adet film ve oyun DVD'si ele geçirildi. C.Ş. ve oğlu İ.E.Ş hakkında "korsan DVD satmak" suçundan yasal işlem yapıldı.






    Baba-oğula korsandan suç üstü Yorumları