Yaşlı çift zehirlenerek öldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-10-2011 (20:08)   Son Mesaj: 01-10-2011 (20:08)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    01-10-2011

    Yaşlı çift zehirlenerek öldü

    Yaşlı çift zehirlenerek öldü


    Düzce'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgiye göre, Körpeçler Mahallesi 4. Cadde 3. Sokak'ta ikamet eden şeker ve tansiyon hastası Sebiha Demir'in (65) evde gezerken düşmesi sonucu sol ayağı geçtiğimiz günlerde kırıldı. Tedavisi yapılan ve eve getirilen Sebiha Demir'in Mahalle Muhtarlığı tarafından sağlık kontrollerinin yapılması için bir sağlık ekibi temin edildi.

    Sağlık ekibi, bugün saat 16.15 sıralarında yaşlı çiftin evine geldi ancak kapıyı çalmalarına rağmen açan olmadı.

    Sağlık görevlileri kapıyı açmak için komşulardan yardım isterken, bu sırada eve gelen yaşlı çiftin oğulları Arif Demir kapıyı açtı. Sağlık ekipleri içeriye girdiklerinde Sebiha Demir'i oturduğu yerde, eşi Secaattin Demir'i (70) ise kanepeye uzanmış baygın halde buldu. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede, yaşlı çiftin sobadan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri evin etrafını şeritle çevirdiler. Savcılığın olay yeri incelemesinin ardından yaşlı çiftin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
    İHA




    Yaşlı çift zehirlenerek öldü Yorumları