Star gazetesinden bir transfer daha   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (19:14)   Son Mesaj: 01-10-2011 (19:14)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    01-10-2011

    Star gazetesinden bir transfer daha

    Star gazetesinden bir transfer daha


    Star Gazetesi ve Tv24’ü, Tevhid Karakaya’nın almasıyla birlikte grupta hareketlilik de arttı. Hazırlıklarını hızla sürdüren grubun transferlerinden biri de, gazeteci Muharrem Coşkun oldu.

    Önümüzdeki günlerde yepyeni bir Star gazetesiyle okuyucuya ulaşmak isteyen yönetim, kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.
    Daha önce, Milli Gazete, Tv5"te çalışan, Vakit Haber Müdürlüğü ve Hilal Tv Haber Müdürlüğü görevlerinde bulunan Muharrem Coşkun gazete yönetimiyle el sıkıştı.

    Muharrem Coşkun"un, hangi görevi üstlendiği henüz netlik kazanmadı.

    MUHARREM COŞKUN KİM?

    Muharrem Coşkun 1996 yılında gazeteciliğe başladı. Milli Gazete"de muhabirlik, TV5 televizyonunda yaklaşık 3 yıl Ana Haber Editörlüğü, Vakit Gazetesi'nde Haber Müdürlüğü görevinde bulundu. Ana haber editörlüğünün dışında dosya ve belgeseller yaptı. "NATO"nun Karanlık Yüzü; Kontrgerilla", "Yasağın Kurbanları; başörtülüler", "Türkiye"nin haketmediği Karanlık Dönem; 28 Şubat", "Cumhuriyetin 81 Yılı", "Neden 23 Nisan? ""Kontrgerilla"dan Ergenekon"a" Ve "Cumhursuz Cumhuriyet" gibi pek çok araştırma/incelemeye imza attı. Yerli ve yabancı pek çok önemli isimle söyleşiler yaptı.
    "Türkçe Ezan ve Dine Müdahale"nin Öyküsü: GARP İZİ" Belgeseli ise ulusal kanallarda yayınlandığı günlerde büyük yankı uyandırdı.
    Daha çok yakın tarih araştırmalarıyla dikkat çeken Coşkun, halen yakın tarih üzerine kitap ve belgesel çalışmalarını sürdürüyordu. Muharrem Coşkun'un, 2010 Ramazan'ında ATV'de yayınlanan, yönetmenliği ve sunumu kendisince yapılan "Mekke ve Medine Sahur" programı da, belgesel tadında izleyici ile buluşmuştu. Coşkun ayrıca, Hilal Televizyonu'nda Haber Müdürlüğü'nün dışında, tartışma programı ve 'Haftanın yorumu'yla da ekranda olmuştu.




    Star gazetesinden bir transfer daha Yorumları