Türkiye'nin en genç haber spikeri oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (18:14)   Son Mesaj: 01-10-2011 (18:14)    Cevap: 0    Gösterim: 688  

    01-10-2011

    Türkiye'nin en genç haber spikeri oldu

    Türkiye'nin en genç haber spikeri oldu


    Daha önce Küçükçekmece Belediye’si basın yayın müdürlüğünde görev yapan Mehmet Şahin, Bengütürk TV'nin Hafta sonu haber spikeri ve kurum sesi oldu...

    Küçükçekmece Belediye"sinde gazetecilik temellerini atan ŞAHİN, havacılık ve turizm kanalı Airport TV"de muhabirlik yaparak görsel basına adımını attı.

    Öte yandan birçok radyoda hafta sonu haber spiker spikerli yapan şahinin son durağı Bengütürk TV oldu.

    Özellikle Radyo Ve TV"de Yaptığı Reklâm Seslendirmeleri ile sektörde adını duyuran ŞAHİN"in, 20 yaşında olması ise oldukça dikkat çekici.

    Ses tonu, ekran duruşu fazla yaşından olgun duruşuyla seyircilerine günün önemli haberlerini sunan Şahin bundan sonraki amacının ulusal kanallarda habercilik yaşantısına devam etmekte olduğunu söyledi.

    Daha ekran yüzü olmasının ilk adımlarında, başından geçen ilginç olaylardan da bahseden ŞAHİN; canlı yayında olmanın heyecanını üzerinden atamışken, stüdyoda karşılaştığı davetsiz bir misafirden bahsetti.

    Canlı yayında bir sinek tarafından taciz edildiğini aktaran Mehmet ŞAHİN, ekranlara erken veda etme korkusunu epeyce yaşadığını ancak, tecrübesizliğine rağmen bu durumun ustaca üstesinden geldiğini kaydetti.




    Türkiye'nin en genç haber spikeri oldu Yorumları