Atalay'dan Kılıçdaroğlu'na: Ucuz hafiyelik yapma   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (17:34)   Son Mesaj: 01-10-2011 (17:34)    Cevap: 0    Gösterim: 404  

    01-10-2011

    Atalay'dan Kılıçdaroğlu'na: Ucuz hafiyelik yapma

    Atalay'dan Kılıçdaroğlu'na: Ucuz hafiyelik yapma


    İçişleri Bakanı Beşir Atalay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İçişleri Bakanlığı'na yönelik iddialarıyla ilgili sert konuştu. Atalay, 'Bu ucuz hafiyeliklerle Türkiye'de anamuhalefet liderliği yapılmaz' dedi.

    İçişleri Bakanı Beşir Atalay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İçişleri Bakanlığı'na yönelik iddialarıyla ilgili ''Somut olarak giderler yargıya, yargı da bu konuları değerlendirir, birşey varsa ortaya çıkar... Bu ucuz hafiyeliklerle Türkiye'de anamuhalefet liderliği yapılmaz'' dedi.
    Atalay, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla Türk İdareciler Derneği tarafından Rixos Hotel'de düzenlenen törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İçişleri Bakanlığı'na yönelik idialarını hatırlatması üzerine Atalay, ''Somut olarak giderler yargıya, yargı da bu konuları değerlendirir, birşey varsa ortaya çıkar... Bu ucuz hafiyeliklerle Türkiye'de anamuhalefet liderliği yapılmaz'' dedi.




    Atalay'dan Kılıçdaroğlu'na: Ucuz hafiyelik yapma Yorumları