Kazalar ve kavgalar MOBESE'de / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-10-2011 (15:07)   Son Mesaj: 01-10-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 801  

    01-10-2011

    Kazalar ve kavgalar MOBESE'de / VİDEO

    Kazalar ve kavgalar MOBESE'de / VİDEO


    Kırıkkale'de şehrin güvenliği için belirli noktalara kurulan MOBESE kameralarına ilginç görüntüler yansıdı.




    MOBESE kameraları, gece gündüz demeden yaşanan birbirinden ilgi çekici olayları kaydetmeye devam ediyor.
    Hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazalarının yanı sıra MOBESE kameralarına fırça sapı ile adam kovalayana, park magandalarından şiddet uygulayanlara kadar bir çok ilginç görüntü takılıyor.

    Görüntülerde Sanayi Kavşağında bir at arabası dikkatsizce yola çıkmasının bedelini yaralanarak ödüyor. Yine Sanayi Kavşağında kurallara uymayan bir sürücü kırmızı ışık ihlalinin ardından karşı yönden gelen bir araçla çarpışıyor

    En ilginç görüntülerden biri ise Terminal Kavşağındaki MOBESE kameralarına takıldı. Hurdalıktan aldığı aşırı yük ile yola çıkan kamyon sürücüsü, virajı dönerken hurdaların devrilmesi ile kamyonda yan yatıyor. Bu sırada durumu fark eden hastane yönünden gelen araç sürücüsü geri geri giderek kazaya karışmaktan son anda kurtuluyor.

    Kazaların yanı sıra MOBESE kameralarına ilginç kavgalarda takılıyor. Minibüs durağında yaşanan kavganın ortasında kalan bir kadın çevredekilerden yardım istiyor.

    Çarşamba pazarında ki kavgada ise şahıslar bir birlerine yumruk sallıyor. Kavgaların en ilginci ise Milli Eğitim Müdürlüğü önünde meydana geliyor. Eline fırçayı alan bir şahıs önüne kattığı bir erkeği kovalıyor. Çevredekilerin müdahalesi ile engellenen kavgada yaralanan olmuyor.







    Kazalar ve kavgalar MOBESE'de / VİDEO Yorumları