Ordu'da siyasi partileri soydular   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (14:06)   Son Mesaj: 01-10-2011 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    01-10-2011

    Ordu'da siyasi partileri soydular

    Ordu'da siyasi partileri soydular


    AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Nedim Can'ın büroları soyuldu.

    Gece AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar'ın Belediye Caddesi Tacülbatbey İş Hanında bulunan hukuk bürosunun çelik kapısını levye ile açarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar, çekmecede bulunan bir miktar parayı aldı.

    Hırsızların bir diğer adresi ise MHP Ünye İlçe eski Başkanı, Ordu milletvekili aday adayı Nedim Can'ın bürosu oldu. Aynı yöntemle kırılan kapıdan giren hırsız ya da hırsızlar, İnşaat Mühendisi Nedim Can'ın Kasaplar Çarşısı'nda bulunan bürosundan bir şey alamadı. Polis, her iki hırsızlık olayı ile ilgili soruşturmayı başlatırken, çevrede bulunan kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

    Hırsızlık olaylarında, aynı yöntemin denenmesi ve biri siyasi parti ilçe başkanı, diğeri milletvekili aday adayı iki siyasinin aynı gece soyulması, olayın planlı yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

    Başkan Çamyar, "Saat 11.00 civarında arkadaşlar beni arayıp durumdan haberdar ettiler. Bir hırsızlık vakasıyla karşı karşıyayız. Dün gece saatlerinde çelik kapı levye ile açılarak içeriye girilmiş. Sadece para aranmış. Bilgisayara ve diğer evrakların hiçbirisine dokunulmamış. Emniyetteki arkadaşlarımızdan MHP eski İlçe Başkanı Nedim Can'ın da bürosuna girildiği ile ilgili bilgi aldık. Geçmiş olsun dileklerimizi kendilerine ilettik. Emniyetteki arkadaşlar fail ya da faillerle ilgili çalışmalarını yürüteceklerdir. Müvekkile ait bin 500 lira kadar bir rakam alınmış. Başka bir kaybımız yok. Polis memuru arkadaşlar kamera görüntülerini alıp çalışmalarını yürütecekler. Tam da bir mobese kamera sisteminin hayata geçirilmesi noktasında çalışmamızın olduğu esnada bu olay gerçekleşti." dedi.

    Milletvekili aday adayı Nedim Can ise ofisi açmak için gelindiğinde çelik kapının levye ile zorlanarak açıldığının görüldüğünü ifade etti. Hemen emniyete haber verdiklerini belirten Can, "Olay Yeri İnceleme geldi. Enteresan bir hırsızlık vakası. Biz mühendislik hizmeti veren bir kuruluşuz. Dolayısıyla perakende satışlar, sıcak para alış verişi olmayan bir işimiz var. Çekmecelerimizde paranın olmayacağı işletmeleriz. Ancak bilgisayar, fotokopi, faks makineleri gibi araçlara dokunulmamış. Nasıl bir sabotaj olabilir anlamış değiliz." diye konuştu.




    Ordu'da siyasi partileri soydular Yorumları