CHP'li Nalbantoğlu da görevini bıraktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (13:37)   Son Mesaj: 01-10-2011 (13:37)    Cevap: 0    Gösterim: 537  

    01-10-2011

    CHP'li Nalbantoğlu da görevini bıraktı

    CHP'li Nalbantoğlu da görevini bıraktı


    CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrıldığını açıkladı.

    İzmir İl Başkanlığında basın açıklaması yapan Nalbantoğlu, MKYK Toplantısı'nda ''partide her kademede yöneticilik yapmakta olanların milletvekili aday adaylığı için en geç 10 Ocak tarihinde görevinden ayrılması'' yönünde tavsiye kararı alındığını hatırlattı.
    Nalbantoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin başta olmak üzere görevden ayrılma kararını il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla paylaşarak ''onay ve kabul'' aldığını belirtti.

    CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri Rıfat Özer ve Ali Rıza Kaya'nın da milletvekili aday adaylığı için ayrılacağını duyuran Nalbantoğlu, ''9 Şubat 2009'dan bu yana CHP Genel Başkanı'nı burada temsil etmek adına büyük gayret içinde oldum. Yerel seçim, referandum ve parti içi kongre sürecini birlikte yürüttük. Birlikte görev yaptığım partili arkadaşlarımın desteği ile büyük başarı aldığımıza inanıyorum'' dedi.

    İzmir İl Örgütünün bundan sonra da CHP'nin gözbebeği olmaya devam edeceğini söyleyen Nalbantoğlu, İl Başkanlığını yürüttüğü 23 aylık sürede kendisine destek olan partililere ve İzmirlilere teşekkür etti.

    Görevi süresince yaptığı hiçbir işten pişman olmadığını, ne yapılması gerekiyorsa onu yaparak iyi bir çalışma ortaya koyduklarını da vurgulayan Nalbantoğlu, ''Bayındır ve Tire seçimlerini kaybettiğimiz için üzüldüm. Alabileceğimiz seçimlerdi'' diye konuştu.

    CHP İzmir İl Başkanlığına yeni bir atamanın söz konusu olmadığını, yönetim kurulundaki 18 kişinin görevine devam ettiğini, örgütlerden sorumlu Tamer Akçam'ın yeni genelge gelene kadar görevi sürdüreceğini de bildiren Nalbantoğlu, ''Genel merkez 3 kişi de atayabilir. Atamazsa 18 kişi göreve devam edebilir'' dedi.

    Türkiye genelinde 50 il başkanı ve 200'e yakın ilçe başkanının bugün itibarıyla görevi bırakacağının tahmin edildiğini ifade eden Nalbantoğlu, yeni bir genelgeyle konuya ilişkin düzenleme yapılabileceğini sözlerine ekledi.

    Rıfat Nalbantoğlu, toplantının ardından basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.




    CHP'li Nalbantoğlu da görevini bıraktı Yorumları