Facebook gerçekten kapanacak mı?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (11:18)   Son Mesaj: 01-10-2011 (11:18)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    01-10-2011

    Facebook gerçekten kapanacak mı?

    Facebook gerçekten kapanacak mı?


    Son yılların en kârlı sitelerinden Facebook önümüzdeki aylarda yayın hayatına son mu verecek? İşte 500 milyon kişinin merak ettiği soruya resmi açıklama...


    Dün gece saatlerinde çıkan bir haberle birlikte internet dünyası biranda karıştı. Haber sitelerinden, forumlara kadar geniş çapta yankı bulan dedikoduya göre Facebook çok kısa süre yayın hayatına son verecekti.

    Bazı haber sitelerinin de ciddiye aldığı dedikoduya Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in açıklamaları kaynak gösterildi.

    Zuckerberg bir haber sitesine yaptığı açıklamaya göre; CEO yoğun iş temposuna ve strese artık fazla dayanamıyor, ve Facebook yüzünden insanların sosyal hayatının yok olmaya başladığını düşünüyordu.

    Facebook gerçekten kapanacak mı?
    Facebook'a ait resmi açıklamanın tam metnini okumak için tıklayınız

    Facebook'tan Resmi Açıklama Geldi

    Yeterince servet kazandığını düşünen CEO insanların eski hayatlarını yaşaması için siteyi kapatma karar almıştı. 500 milyon Facebook kullanıcısının kaynağını araştırmadan ciddiye aldığı bu haberin arkasında kimler var?

    Daha önce, Michael Jackson ölmedi, uzaylılar dünyaya savaş açıyor, Obama'lar çocuk bekliyor gibi haberleriyle dünya basınında yer alan mizahi haber sitesi WeeklyWorldNews imzalı bu dedikodu aslında sadece sosyal kullanıcılarıyla dalga geçmek için hazırlandı.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, kaynağını araştırmadan, profillerinde ve sitelerinde dedikoduyu paylaşan insanlara karşı resmi açıklama Facebook'un resmi Twitter sayfasından geldi. Sosyal ağ bu haberleri Twitter üzerinden yalanladı.

    Bu tarz yalan haberlere inanmadan önce kaynaklarını araştırıyor musunuz?

    (ShiftDelete.Net)





    Facebook gerçekten kapanacak mı? Yorumları