Otomobil itfaiye aracına çarptı: 5 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (10:58)   Son Mesaj: 01-10-2011 (10:58)    Cevap: 0    Gösterim: 672  

    01-10-2011

    Otomobil itfaiye aracına çarptı: 5 yaralı

    Otomobil itfaiye aracına çarptı: 5 yaralı


    Haliç'te aşırı süratli olduğu iddia edilen bir araç, belediyenin yol temizleme aracına ardından başka bir kazaya müdahale eden itfaiye aracına çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre kaza, saat 02.00 sıralarında Haliç Köprüsü Edirne istikametinde meydana geldi. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine ulaşır ulaşmaz çalışmalara başladı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada otomobil kurtarıcıya konularak olay yerinden ayrıldı.
    İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının bittiği sırada Mecidiyeköy istikametinden süratli bir şekilde olay yerine doğru gelen 34 GE 4628 plakalı otomobil herkesin şaşkın bakışları arasında önce belediyenin yol çalışması yapan aracına, daha sonra da olaya müdahale eden itfaiye aracına arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobilin içinde bulunan Alev Arslan, Okan Karabulut (27), Aytekin Tanrıverdi (24), Erhan Altunbay (27) ve belediyenin yol çalışması ekibinde yer alan Abdullah Tülü (39) yaralandı.

    Yaralılardan Alev Aslan sıkıştığı yerden kurtarıldıktan sonra baygın bir şekilde yerde bir müddet bekledi. Arslan'ın yerde şuuru kapalı şekilde yattığını gören diğer yaralı gençler sinir krizi geçirdi. Çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan şahısları polis ekipleri güçlükle yatıştırabildi.

    Ambulansın olay yerine gelmesiyle yaralı kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralı gençler ambulans ekiplerinin çalışmasında zorluk çıkardı. Yaralı genç sağlık ekiplerini iterek sedyeye konulan genç kıza
    sarılarak ağladı.

    Ambulansa konulan genç kız Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Diğer yaralılar ise olay yerine gelen ambulanslarla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kazaya karışan araç içersinde olan belediye işçileri ise yaşadığı şoku bir süre üzerinden atamadı. Kazaya sebep olan otomobilin çok süratli olduğunu belirten işçiler, otomobilin önce kendi araçlarına daha sonra itfaiye aracına çarparak durabildiğini söyledi.

    Kaza sonrası belediye ekipleri köprü üzerinde don olaylarına karşılık tuzlama çalışması yaptı. Kaza yapan otomobillerin olay yerinden çekilmesiyle trafiğe kapanan Haliç Köprüsü yeniden trafiğe açıldı. Kaza yapan aracın içinde alkol şişelerinin olması dikkat çekti.









    Otomobil itfaiye aracına çarptı: 5 yaralı Yorumları