'Sana etiketli bir kız göndereceğim'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (10:06)   Son Mesaj: 01-10-2011 (10:06)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    01-10-2011

    'Sana etiketli bir kız göndereceğim'

    'Sana etiketli bir kız göndereceğim'


    İstanbul'da 64 noktaya düzenlenen fuhuş operasyonunda yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Kadın satıcılarının telefon konuşmaları, ilginç detayları gözler önüne seriyor.

    Mustafa Şekeroğlu'nun haberi
    D.E., E.Ş. gibi ünlü mankenlerin aralarında bulunduğu 27 kişinin ifadesinin ardından, kadın satıcılarının telefon konuşmaları, ilginç detayları gözler önüne seriyor.

    Polis tarafından kayıt altına alınan telefon görüşmelerinde, bir müşterisi ile konuşan D.D., "Sana etiketli bir kız göndereceğim" diyor. Şifreli konuşmalarda, tanınmışmanken, model veya oyuncu kadınlara "etiketli kız" denildiği de anlaşıldı.

    D.D."nin bazı telefon kayıtları şöyle: D.D."yi arayanmüşteri "Bana 4-5 kızın fotoğrafını at. Güzellerinden olsun. Hangisini seçeceğimi sana söylerim" diyor. D.D. de "tamam" diyor. D.D., aradığı bir kadına "Bin dolar karşılığında kısa bir program hazırladım.Müsaitmisin. Ayarlayayımmı?" diye soruyor. Kadın da "Evet müsaitim" diye yanıt veriyor. D.D."nin bekârlığa veda partilerine de kadın gönderdiği iddia ediliyor.

    Fuhuş çetesi zanlıları adliyede

    İstanbul'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda çete üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 25 zanlı, Asayiş Şubesi'nden çıkartılarak Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne sevkedildi.

    HABERTÜRK




    'Sana etiketli bir kız göndereceğim' Yorumları