Yangın görme engellininin sonu oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-10-2011 (01:04)   Son Mesaj: 01-10-2011 (01:04)    Cevap: 0    Gösterim: 521  

    01-10-2011

    Yangın görme engellininin sonu oldu

    Yangın görme engellininin sonu oldu


    Beyoğlu'nda yalnız yaşayan görme engelli bir kişi, alev alev yanan evde yanarak hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangın sonrası olay yerinde yapılan incelemede engelli adamın yanmış cesedine rastlandı.

    Olay, saat 19.00 sıralarında İstiklal Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi'nde meydana geldi.
    İddiaya göre, içinde görme engelli Naci Şenyüz'ün (39) yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının bir anda büyümesiyle alevler evin her yerini sardı.

    Bu sırada çevredeki vatandaşlar da yangını söndürmek için büyük çaba sarf etti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyecilerin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

    İçeride engelli ve yalnız yaşayan adamın olduğunu fark eden vatandaşlar, kapıyı baltayla kırarak içeri girdi. Söndürme çalışmalarının ardından evin odalarında inceleme yapan itfaiye ekipleri, Naci Şenyüz'ün yanmış cesedi ile karşılaştı.

    Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik şeridi çeken ekipler evde ve sokakta inceleme yaptı. Ceset otopsi için morga kaldırıldı.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    Yangın görme engellininin sonu oldu Yorumları