Ataşehir'de markete molotoflu saldırı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-09-2011 (23:58)   Son Mesaj: 01-09-2011 (23:58)    Cevap: 0    Gösterim: 519  

    01-09-2011

    Ataşehir'de markete molotoflu saldırı

    Ataşehir'de markete molotoflu saldırı


    Ataşehir'de terör örgütü yandaşı bir grup, bir markete molotoflarla saldırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda market çalışanları ve müşteriler panik yaşadı.

    Olay, Mustafa Kemal Mahallesi 3001. Cadde üzerinde meydana geldi.
    İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir markete yüzleri maskeli bir grup terör örgütü sempatizanı tarafından molotof ve taş atmak suretiyle saldırıda bulundu. Saldırının ardından markette küçük çaplı yangın çıktı. Market çalışanları ve çevredekiler tarafından yangın söndürüldü.

    Olayın ardından saldırganlar ara sokaklara kaçarak izin kaybettirdi. Saldırının ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi yangının söndürüldüğünü anlayınca olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri ise marketin önüne güvenlik şeridi çekerek bir süre inceleme yaptı. Saldırganlar dağılıncaya kadar markette bulunanlar panik yaşadı.

    Marketin üst katında oturan bir anne ise, çocukları ile endişeli şekilde olay yerini izledi. Terör ve Asayiş ekipleri olayın ardından çevrede saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

    Görgü tanıkları, aynı cadde üzerinde daha önce de benzer olayların yaşandığını söyledi.




    Ataşehir'de markete molotoflu saldırı Yorumları