Belediye başkanının sigara mutluluğu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-09-2011 (21:08)   Son Mesaj: 01-09-2011 (21:08)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    01-09-2011

    Belediye başkanının sigara mutluluğu

    Belediye başkanının sigara mutluluğu


    Kütahya Simav’ın DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan, Mart–2009 yerel seçim döneminde başladığı sigara tiryakiliğini sağlıklı bir toplum oluşumuna katkı sağlamak amacıyla bıraktığını bildirdi.

    Simav"a belediye başkanı seçilebilmek için stresli bir seçim süreci yaşadıklarını dile getiren Başkan Kasım Karahan, Mart-2009 döneminden bu yana günde bir paket içtiği sigarayı bırakmasının faydalarını eskiden zorlanarak çıktığı belediyenin merdivenlerini şimdi ikişer basamak birden çıkmaya başlayarak görmeye başladığını söyledi.
    Başkan Karahan, yakın çalışma arkadaşlarına da sigarayı bırakmaları tavsiyesinde bulunduğunu vurguladı.
    Sigarayı bırakan kişilerin ekonomi ve maddi kazançların yanı sıra başta kanser ve kalp-damar hastalıkları olmak üzere birçok öldürücü hastalığa yakalanma riskinden kurtulabileceğini vurgulayan Başkan Karahan," Ben seçim döneminde stresten sigaraya başlamıştım. Seçimden bu yana da ilçede işleri ancak rayına oturtabildim. Stresli dönem geride kaldı. İlk işim de stresten dolayı başladığım sigarayı bırakmak oldu" şeklinde konuştu.
    Başkan Karahan, şimdilik pek çok zararlarına şahit olduğu sigaraya yeniden başlamak gibi bir düşüncesinin de olmadığını kaydetti.




    Belediye başkanının sigara mutluluğu Yorumları