Bakırköy'de bomba paniği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-09-2011 (18:04)   Son Mesaj: 01-09-2011 (18:04)    Cevap: 0    Gösterim: 570  

    01-09-2011

    Bakırköy'de bomba paniği

    Bakırköy'de bomba paniği


    Bakırköy Tren İstasyonu'nun 300 metre ilerisinde elektrik kablolarındaki yangın sonrası meydana gelen patlama bomba paniğine neden oldu.

    Mehmet Altunışık'ın haberi
    Tren istasyonunun ilerisindeki köprünün altından patlama sesi geldiğini duyan vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine güvenlik güçleri alarma geçti. Olay yerine bomba uzmanı, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınmasının ardından itfaiye ve bomba uzmanı inceleme yaptı. Olay yerine gelen Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis ekibi şerit çekerek dumanların çıktığı yerden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı.

    Demir yolunun üzerinde bulunan köprünün ayağına ulaşan itfaiye ekipleri bir süre bölgede soğutma çalışmaları yaptı. Bomba uzmanı da itfaiye erleri ile birlikte köprü altında inceleme yaptı. Yapılan incelemede patlamanın kablo yangınından kaynaklandığı belirlendi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından köprü trafiğe açıldı.




    Bakırköy'de bomba paniği Yorumları